Показно разстреляният  вчера по обяд Алексей Петров е имал до

...
Показно разстреляният  вчера по обяд Алексей Петров е имал до
Коментари Харесай

Трактора отвлякъл Киро Киров и пратил семейството му в изгнание

Показно разстреляният  през вчерашния ден по обяд Алексей Петров е имал до сетния си мирис фантазия - да бъде назначен отпред на някоя от секретните служби. А съгласно източници на Lupa.bg неведнъж е признавал в компания и пред политици, че единственият метод да овладее и битовата, и проведената престъпност у нас, е точно той да оглави битката с нея - като бъде препоръчан за министър на вътрешните работи. 
Години след спецакцията на тогавашния Министерство на вътрешните работи началник Цветан Цветанов " Октопод " против Трактора, маститият осигурителен необут и някогашна барета още не можел да елементарни на ексгербера и сегашен водач на " Републиканци за България " за накърнения имидж и скопена опция да се снабди с неговото кресло, въпреки и в по-далечно бъдеще. 
Според осведомени с политико-бизнес предишното на Петров той е считал, че като доцент и учител в едно от най-реномираните висши учебни заведения в страната - УНСС, освен това повече от десетилетие, е разполагал с нужната биография, с цел да се пребори за фантазията си. 
" Но в действителност беше изтъкан от комплекси. Имаше ужасяващо възприятие за непълноценност поради помашкия си генезис, само че и поради това, че колкото и старания да полагаше, не успяваше да се издигне на постовете, за които бленуваше.
На всичкото от горната страна разви комплекси в последните години около застрахователния си бизнес и взимане-даване и с непознати сътрудници, че не умее да приказва на нито един друг от българския език ", разкрива бивш член на кръга на Трактора. 
А до ден сегашен, наред с мегаделото " Октопод ", от което в последна сметка излезе чист, Алексей Петров се считал в ъндърграунд средите за тартора на страшната формация " Наглите ", отвлякла редица предприемачи и мафиоти в границите на първото десетилетие от новия век до залавянето на общо 25 души през 2009 година, малко преди спецакция с кодовото име с пипалата. Сред отвлечените бе и Киро Киров, тъст на тогавашната депутатка от ГЕРБ Йоана Кирова.
Откупът и случилото се принуди фамилията да потърси леговище в Австрия. Сред похитените бе и Ангел Бончев, само че за разлика от Киров, на който този смут се размина, тогавашният герой бе пуснат с отрязани пръсти на независимост от групировката. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР